Ultima ora

Viata lumii

Stiri

Evenimente

Cauta in revista

Psihanaliza si filosofie la Saptamana PSI


Psihanaliza si filosofie la Saptamana PSI


Vineri, 7 noiembrie, la Librăria Cărtureşti Verona, în cadrul manifestărilor Săptămâna PSI - toamna 2014, a avut loc întâlnirea cu public "Psihanaliza si filosofie", prilejuită de lansarea cărţii În căutarea sinelui de Vasile Dem. Zamfirescu (ediţie adăugită) şi a cărţii de interviuri De la filosofie la psihanaliză şi retur, interviuri realizate de Leonid Dragomir cu Vasile Dem. Zamfirescu - ambele cărţi apărute la Editura Trei.

Au vorbit la această lansare-discuţie Dorin-Liviu Bîtfoi, Leonid Dragomir, Horia Pătraşcu, Valentin Protopopescu - şi, bineînţeles, Vasile Dem. Zamfirescu.

În partea a doua a întâlnirii, publicul a adresat întrebări legate îndeosebi de tema serii, raportul dintre psihanaliza si filosofie - cu un interes derivat, din partea unora, pentru relaţia dintre psihanaliza si teologie.

Urmăriţi mai jos înregistrarea video a cuvintelor introductive ale invitaţilor la întâlnirea de psihanaliza si filosofie de la Librăria Cărtureşti, din cadrul Săptămânii PSI - toamna 2014.În imagine, de la stânga la dreapta: Dorin-Liviu Bîtfoi, Valentin Protopopescu, Horia Pătraşcu, Vasile Dem. Zamfirescu şi Leonid Dragomir.

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

Comentaţi la obiect, arătându-le preopinenţilor curtoazie şi respect. Nu sunt publicate comentariile injurioase, calomnioase şi de trolling. Ironia e admisă ca spirit, nu ca gratuitate. Semnătura e utilă şi un semn apreciat de politeţe.

Atentie, se interpreteaza!