Ultima ora

Viata lumii

Stiri

Evenimente

Cauta in revista

Depresia, cainele negru din viata


Depresia, cainele negru din viata


Depresia este una dintre cele mai invalidante boli contemporane. O boală care înfricoşează. În lumea noastră, în ziua de azi milioane de persoane din întreaga lume suferă de depresie. Cei apropiaţi lor sunt de asemenea afectaţi de suferinţa celor dragi.

Trebuie spus însă că depresia este în mare măsură tratabilă. Ea poate fi totodată, în bună măsură, prevenită. Recunoscând depresia prin semnele sau simptomele sale şi solicitând ajutor este primul şi cel mai critic pas de făcut pe calea recuperării.

Psihoterapeut bun Bucuresti - cum il gasesti 

În colaborare cu Organizaţia Mondială a Sănătăţii, scriitorul şi ilustratorul Matthew Johnstone vede depresia ca pe o poveste şi vorbeşte despre "câinele negru al depresiei".Mai multe informaţii despre carte puteţi afla aici: http://matthewjohnstone.com.au/.

Pentru mai multe informaţii despre sănătatea mintală şi vizând depresia, vizitaţi: http://www.who.int/topics/mental_health/en/

Un comentariu

  1. Emilia Moloseag21/2/15 19:46

    Frumos descris in imagini acest monstru infricosator, bestia care te subjuga treptatat, dar sigur, ruinandu-ti viata , tot ce ai si indepartandu-i pe cei din jurul tau, multi dintre ei sufefind alaturi de tine. Marele izvor de binefacere al filmului este redarea sperantei si incredereiinca acesta poate fi combatut, readus la stadiul debprieten sincer, care te pune in oglinda cu propriile neajunsuri in scopul slefiirii personalutatii, pentru a fi mai bun decat esti, mai bun cu tine si implicit cu ceilalti. Multumesc pentru ca ati impartasit cu cititorii dumneavoastra acest izvor al sperantei, afirmand certitudinea ca depresia se vindeca!

    RăspundețiȘtergere

Comentaţi la obiect, arătându-le preopinenţilor curtoazie şi respect. Nu sunt publicate comentariile injurioase, calomnioase şi de trolling. Ironia e admisă ca spirit, nu ca gratuitate. Semnătura e utilă şi un semn apreciat de politeţe.

Atentie, se interpreteaza!