Ultima ora

Viata lumii

Stiri

Evenimente

Cauta in revista

Fetisismul marfii si un performance anti-modaFetisismul marfii oscileaza intre moda si performance, spirit critic si prost-gust.

In acest video Catrine Val transforma diferite materiale aruncate la gunoi pentru a se deghiza si a-si creea astfel infatisari neasteptate. Desi este foarte clar ce materiale sunt acestea si de unde provin ele, ceea ce reiese din asamblarea lor este de multe ori absurd si de neinteles.Aceste haine reprezinta un protest radical la adresa modei. Alegoria lui Catrine Val ne arata astfel inadecvarea, nepotrivirea hainelor in diferite situatii si necesitatea continua ca ele sa fie adaptate. Catrine Val demasca fetisismul marfii, conceptualizat de Marx, ilustrandu-l in situatii arhetipale, aratand care sunt miturile vietii noastre zilnice.

www.cafegradiva.ro

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

Comentaţi la obiect, arătându-le preopinenţilor curtoazie şi respect. Nu sunt publicate comentariile injurioase, calomnioase şi de trolling. Ironia e admisă ca spirit, nu ca gratuitate. Semnătura e utilă şi un semn apreciat de politeţe.

Atentie, se interpreteaza!