Ultima ora

Viata lumii

Stiri

Evenimente

Cauta in revista

Un cadou terapeutic pentru Sarbatorile de PastiPentru ca Sarbatorile de Pasti bat la usa noastra si pentru ca aceasta perioada a anului este una in care ne place sa daruim si sa primim cadouri, m-am gandit sa impartasesc cu voi o idee a unui cadou pe care am gasit-o foarte interesanta. Este vorba despre un cuib urias, special construit nu pentru zburatoare, ci pentru oameni. Construit din lemn, utilizarea cuibului gigantic are efect terapeutic garantat. Interiorul sau este foarte primitor, senzatia de adapost linistit fiind data de prezenta pernelor moi in forma de... ou.

Fie ca vrei sa te relaxezi rasfoind o revista sau citind o carte, fie ca ai nevoie de un loc in care sa reflectezi, fie ca vrei sa oferi cuiva un cadou terapeutic, acest tip de mobila este ideal. Acum, ideile tale pot sta incubate in siguranta pana vor gasi cu cale sa iasa la suprafata.

Cuibul gigantic a fost conceput de cei de la OGE Creative Group si este disponibil in mai multe marimi.Sarbatori luminoase tuturor!

Sursa foto: http://www.thisiscolossal.com/2014/11/giant-birdsnest-for-humans-breeds-new-ideas-not-chicks/

Alexa Plescan

este psiholog.

Toate articolele acestui autor


www.cafegradiva.ro

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

Comentaţi la obiect, arătându-le preopinenţilor curtoazie şi respect. Nu sunt publicate comentariile injurioase, calomnioase şi de trolling. Ironia e admisă ca spirit, nu ca gratuitate. Semnătura e utilă şi un semn apreciat de politeţe.

Atentie, se interpreteaza!