Ultima ora

Viata lumii

Stiri

Evenimente

Cauta in revista

Congresul International al Asociatiei Mondiale de Psihiatrie 2015 in direct la Cafe Gradiva


Congresul International al Asociatiei Mondiale de Psihiatrie 2015 WPA 2015 Bucharest International Congress

Congresul International al Asociatiei Mondiale de Psihiatrie 2015 in direct la Cafe Gradiva


Dragi cititori,

Incepand de maine, 24 iunie, si pana sambata veti putea urmari "in direct" Congresul International al Asociatiei Mondiale de Psihiatrie 2015, care se va desfasura la Palatul Parlamentului, sub genericul "Ingrijirea primara a sanatatii mintale: inovatie si transdisciplinaritate".

Citeste aici detalii despre Congresul International al Asociatiei Mondiale de Psihiatrie 2015 / WPA 2015 Bucharest International Congress

Psihoterapeut Bucuresti - aici

Congresul International al Asociatiei Mondiale de Psihiatrie 2015 este organizat de Asociatia Mondiala de Psihiatrie, Asociatia Romana de Psihiatrie si Psihoterapie, Universitatea de Medicina si Farmacie “Carol Davila”, Universitatea Politehnica din Bucuresti, Societatea Nationala de Medicina Familiei si Asociatia Romana de Sanatate Publica si Management Sanitar.

Cititi in fiecare zi la Cafe Gradiva relatari "la cald" de la lucrari prezentate la Congresul International al Asociatiei Mondiale de Psihiatrie 2015!

Psihoterapeut bun Bucuresti - cum il gasesti

www.cafegradiva.ro

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

Comentaţi la obiect, arătându-le preopinenţilor curtoazie şi respect. Nu sunt publicate comentariile injurioase, calomnioase şi de trolling. Ironia e admisă ca spirit, nu ca gratuitate. Semnătura e utilă şi un semn apreciat de politeţe.

Atentie, se interpreteaza!