Ultima ora

Viata lumii

Ştiri

Cauta in revista

A VII-a Conferinta Internationala de Psihanaliza "Psihanaliza limitelor, limitele psihanalizei"Conferinta Internationala de Psihanaliza "Psihanaliza limitelor, limitele psihanalizei"

A VII-a Conferinta Internationala de Psihanaliza "Psihanaliza limitelor, limitele psihanalizei"


Societatea Romana de Psihanaliza organizează a VII-a Conferinta Internationala de Psihanaliza "Psihanaliza limitelor, limitele psihanalizei", eveniment stiintific aniversar desfasurat sub egida Asociatiei Internationale de Psihanaliza (IPA) - Bucuresti, 23-25 octombrie 2015, Grand Hotel Continental, Calea Victoriei nr. 56

Cu participarea extraordinara a dr.Serge Frisch, Presedintele Federatiei Europene de Psihanaliza

Vor conferentia: Bogdan Sebastian Cuc, Daniela Luca, Rodica Matei, Gianina Micu, Anatol Nacu, Brîndușa Orășanu, Vera Sandor, Simona Trifu
Invitati: Andrea Sabbadini, Nadia Bujor, Radu Clit, Roland Havas, Aurelia Ionescu, Irena Talaban

Invitat special la Conferinta Internationala de Psihanaliza "Psihanaliza limitelor, limitele psihanalizei" - Tudor Giurgiu, inițiatorul și presedintele Festivalului de film Transilvania, regizor și producător a numeroase filme de prestigiu național și internațional, în dialog cu psihanalistul Andrea Sabbadini și publicul prezent la atelierul de film și psihanaliză - film vizionat De ce eu?

tudor giurgiu de ce eu psihanaliza

Toate lucrările și discuțiile conferențiarilor la Conferinta Internationala de Psihanaliza "Psihanaliza limitelor, limitele psihanalizei" vor fi publicate în Revista Romana de Psihanaliza, în 2016. Din ianuarie 2014, Revista Romana de Psihanaliza este indexată și accesibilă și în baza internațională de date de psihanaliză PEPWeb (www.pep-web.org).

Cititi despre Psihanaliza, Sigmund Freud, freudismul si psihanalistii

Coordonator Științific SRP: Rodica Matei

La Conferinta Internationala de Psihanaliza "Psihanaliza limitelor, limitele psihanalizei" sunt invitați să participe: psihanaliști, psihologi, medici, psihoterapeuți, masteranzi, doctoranzi, rezidenți, studenți, precum și toți cei interesați de psihanaliză și terapia psihanalitică.

Participarea la Conferinta Internationala de Psihanaliza "Psihanaliza limitelor, limitele psihanalizei" este creditată de Colegiul Psihologilor din România cu 5 puncte.

Taxa de participare la Conferinta Internationala de Psihanaliza "Psihanaliza limitelor, limitele psihanalizei" este 500 lei pana la 10 octombrie 2015 si 550 de lei dupa această dată.

Taxa de participare include: mapa de lucru, diplomele CPR, Revista Română de Psihanaliză nr. 1/2015, pauzele de cafea.

Taxa se achită în contul:
Societatea Română de Psihanaliză
RO92 RNCB 0077050252860001
BCR, sucursala Colentina

Pentru înscriere la Conferinta Internationala de Psihanaliza "Psihanaliza limitelor, limitele psihanalizei", vă rugăm trimiteți Formularul de inscriere (se găsește pe site conferinta.srdp.ro la rubrica Înscrieri) și dovada de plată (ordinul bancar) la e-mail: conferinta@srdp.ro si rodi_matei@yahoo.com

Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta prin:
conferinta.srdp.ro
www.srdp.ro
E-mail: conferinta@srdp.ro, rodi_matei@yahoo.com - Rodica Matei
Telefon 0722 855220 (doar sms) - Bogdan Cuc

Conferinta Internationala de Psihanaliza "Psihanaliza limitelor, limitele psihanalizei" este organizata cu sprijinul ANCSI.

Vedeti aici filmul evenimentelor Conferintei Internationale de Psihanaliza 2015 >>>

Citeste despre psihoterapia psihanalitica a unui copil Asperger

Cauti un psihoterapeut in Bucuresti?

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

Comentaţi la obiect, arătându-le preopinenţilor curtoazie şi respect. Nu sunt publicate comentariile injurioase, calomnioase şi de trolling. Ironia e admisă ca spirit, nu ca gratuitate. Semnătura e utilă şi un semn apreciat de politeţe.

Atentie, se interpreteaza!