Ultima ora

Viata lumii

Ştiri

Cauta in revista

Introducere in psihanaliza de Otto F. Kernbergpsihanaliza otto f kernberg psychoanalysis

Introducere in psihanaliza de Otto F. Kernberg


Introducere in psihanaliza de Otto F. Kernberg: Un foarte interesant curs de psihanaliza, de fapt, care, sa nu ne lasam inselati, depaseste nivelul unei simple introduceri (care, de fapt, bineinteles, in cazul psihanalizei nu a fost niciodata simpla!).

Trebuie remarcat modul sclipitor si extrem de clar in care, gandindu-si fiecare idee, Otto Kernberg explica realitati si concepte fundamentale ale psihanalizei.

Citeste despre Psihoterapia psihanalitica a unui copil Asperger


Vizionati si Otto Kernberg despre tulburarile de personalitate severe

Dr. Otto F. Kernberg este analist formator si supervizor la Columbia University Center for Psychoanalytic Training and Research. A fost presedinte al International Association of Psychoanalysis - IPA. In prezent este conducatorul Personality Disorders Institute la New York Presbyterian Hospital, Payne Whitney Westchester, si profesor de psihiatrie la Weill Medical College of Cornell University.

Cititi despre Psihanaliza, Sigmund Freud, freudismul si psihanalistii

Un film memorabil si un document despre personalitatea unui mare psihanalist, Otto F. Kernberg - realizat de Peter Zagerman.

Cauti un psihoterapeut in Bucuresti? Iata recomandarile noastre

Un comentariu

  1. Foarte interesant filmul! L-am urmarit cu mare placere! Si, trebuie recunoscut, Kernerg e un excelent vorbitor.

    RăspundețiȘtergere

Comentaţi la obiect, arătându-le preopinenţilor curtoazie şi respect. Nu sunt publicate comentariile injurioase, calomnioase şi de trolling. Ironia e admisă ca spirit, nu ca gratuitate. Semnătura e utilă şi un semn apreciat de politeţe.

Atentie, se interpreteaza!