Ultima ora

Viata lumii

Ştiri

Cauta in revista

Cura analitica, o realitate "dureroasa"cura analitica relatie terapeutica

AHL, spuneti ca va intrebati daca foloseste cuiva sa lectureze experienta dvs.

Eu pot sa afirm ca in ceea ce ma priveste, tot ce-a fost expus in cuvinte aici, pe Gradiva, a fost pentru mine o cale de a intelege (evident, in termeni generali si din perspectiva subiectiva) cum se desfasoara o relatie terapeutica. Ce implica ea la nivel afectiv, la nivel verbal, la nivel intelectual.

Cate ceva despre greseala analistului

Eu, una, atunci cand am inceput cura analitica, am vrut sa inteleg si ce inseamna aceasta realitate "dureroasa" pentru altii. Poate din teama de necunoscut, de ce urma sa vina in propria-mi analiza.

E drept, e doar o mica parte dintr-un tot unitar, insa eu consider ca articolele dvs au un impact imagistic destul de elaborat (cel putin in randul persoanelor ca mine, care sunt la inceput de terapie si cauta o oarecare reprezentare).

Ce inseamna nivelul implicit al interactiunii in situatia analitica

Ideea e, ca in momentul in care am inceput analiza (acum vreun an), am dat de articolele dvs. Acum, cand reveniti, vreau doar sa va felicit pentru puterea si sinceritatea de care ati dat dovada. Pe mine chiar m-ati inspirat sa fiu sincera in terapie.

Comentariu de Jo la articolul "O pauza terapeutica" de A Hawkening Lady 

Foto: mattdabbs.com

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

Comentaţi la obiect, arătându-le preopinenţilor curtoazie şi respect. Nu sunt publicate comentariile injurioase, calomnioase şi de trolling. Ironia e admisă ca spirit, nu ca gratuitate. Semnătura e utilă şi un semn apreciat de politeţe.

Atentie, se interpreteaza!