Ultima ora

Viata lumii

Stiri

Evenimente

Cauta in revista

Cum o arata copilul din noi?
Ca Matrioska cea mai mica sau ca o aratare speriata sau ca jucaria preferata, uzata de atata joaca, sau ca jucaria de mai sus din calti care pe mine ma duce cu gandul la contextul de viata al bunicilor mei si la miros de vechi.

Citeste si Ce este o mama?

psiholog psihoterapeut Cristiana Alexandra Levitchi Cafe Gradiva

Cristiana Alexandra Levitchi

este psihoterapeut, psiholog clinician, facilitator constelatii. "Sunt om si nimic din ce e omenesc nu-mi este strain" - vorba lui Terentiu a devenit motto-ul sau.

Toate articolele acestui autor

Mai multe figurine de Olga Soldo: https://www.facebook.com/olga.soldo.9/posts/1174769365888745?pnref=story, https://fotki.yandex.ru/users/olga-soldo/?, https://fotki.yandex.ru/next/users/olga-soldo/album/162853/view/868365

2 comentarii

  1. Ce inseamna "facilitator constelatii" :) !?!?

    RăspundețiȘtergere
  2. Facilitator constelatii sistemice/familiale - cel care "faciliteaza" constelatiile. Mai multe detalii si linkuri despre ce inseamna aceasta metoda a constelatiilor sistemice/familiale gasiti pe acest link (am insumat unele linkuri utile de filmulete si carti despre aceasta metoda) https://cristianaalexandralevitchi.wordpress.com/2012/06/25/constelatiile-sistemicefamiliale-in-contextul-psihoterapiilor/

    RăspundețiȘtergere

Comentaţi la obiect, arătându-le preopinenţilor curtoazie şi respect. Nu sunt publicate comentariile injurioase, calomnioase şi de trolling. Ironia e admisă ca spirit, nu ca gratuitate. Semnătura e utilă şi un semn apreciat de politeţe.

Atentie, se interpreteaza!