Ultima ora

Viata lumii

Ştiri

Cauta in revista

Slujnica: Cel mai vandut thriller coreean din istorie se lanseaza in Romania
Slujnica / The Handmaiden: Cel mai vandut thriller coreean din istorie se lanseaza in Romania


Slujnica / The Handmaiden, cel mai asteptat thriller erotic al anului, se lanseaza in Romania din 18 noiembrie. Distribuit in 175 de tari, Slujnica / The Handmaiden este cel mai bine vandut film coreean din istorie. Rabdarea celor care vor sa il vada la cinema o sa le fie rasplatita cu o experienta vizuala excesiv de senzuala.

Park Chan-wook, faimosul regizor al filmelor controversate Oldboy, Lady Vengeance, Thirst si Stoker (cu Nicole Kidman) a revenit pe marile ecrane cu un thriller erotic ce intrece cu usurinta orice productie de acest tip. Fara nuante de gri, Slujnica / The Handmaiden este o pelicula plina de suspans despre o poveste de dragoste combinata ingenios cu erotism, fantome, horror si S&M.

Sookee este angajata in serviciul mostenitoarei Hideko, care traieste o viata retrasa pe o proprietate luxoasa, cu unchiul ei extrem de dominant. Sookee pastreaza insa un secret: este o hoata de buzunare recrutata de un sarlatan. Slujnica il ajuta sa o seduca pe frumoasa mostenitoare si totul merge conform planului pana la un punct...


Conform Hollywood Reporter, Slujnica / The Handmaiden este cel mai vandut film coreean din istorie. Acesta a fost distribuit in 175 de tari si a intrecut recordul productiei Expresul zapezii / Snowpiercer, avandu-i avut in distributie pe Tilda Swinton si Chris Evans.

Slujnica a fost nominalizat la Palme d'Or, iar pentru scenografie a primit "Vulcan Award" in cadrul Festivalului de Film de la Cannes 2016. La Festivalul International de Film Independent "Anonimul", regizorul a primit trofeul "Anonimul" pentru contributia la "frumusetea cinematografiei universale" si a fost prezent alaturi de actrita Kim Hae-sook si de producatorul filmului, Wonjo Jeong.

Pe 18 noiembrie spectatorii sunt asteptati sa experimenteze un voluptos viciu cinematografic!


Asociatia Culturala Macondo


Infiintata in 2007, Asociatia Culturala Macondo detine o experienta considerabila in dezvoltarea de proiecte in domeniul cultural, cu precadere in cel cinematografic.

Ca distribuitor de filme, Asociatia a adus in Romania filme independente de succes pe plan international precum Winter Sleep (de Nuri Bilge Ceylan), Heli (de Amat Escalante), Hannah Arendt (de Margarethe von Trotta), Incendii (regia Denis Villeneuve) si altele.

Asociatia Culturala Macondo - site oficial

Contact:
Anca Truta
0725925313
asociatia.macondo@gmail.com

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

Comentaţi la obiect, arătându-le preopinenţilor curtoazie şi respect. Nu sunt publicate comentariile injurioase, calomnioase şi de trolling. Ironia e admisă ca spirit, nu ca gratuitate. Semnătura e utilă şi un semn apreciat de politeţe.

Atentie, se interpreteaza!