Ultima ora

Viata lumii

Stiri

Evenimente

Cauta in revista

Feel it and sing it. Lansarea thriller-ului Slujnica
Pe 18 noiembrie, la MoviePlex Plaza Romania se anunta temperaturi ridicate. Cu ocazia premierii thriller-ului erotic, Slujnica, va avea loc evenimentul ”Feel it and sing it”.

Evenimentul va incepe la ora 18.30 in plina forta cu un concert K-Pop si muzica traditionala coreeana sustinut de Raluca Miroi, timp in care cei prezenti se vor bucura sa vada si demonstratii de caligrafie coreeana, iar de la ora 19:00 se va viziona in premiera thriller-ul erotic, Slujnica.

Park Chan-Wook, faimosul regizor al filmelor controversate OldBoy, Lady Vengeance, Thirst si Stoker (cu Nicole Kidman), a revenit pe marile ecrane cu un thriller erotic ce intrece cu usurinta orice productie de acest tip. Fara nunte de gri, Slujnica (The Handmaiden) este o pelicula plina de suspans despre o poveste despre doua femei care ajung sa ii manipuleze pe cei care doresc sa le manipuleze.

Sookee este angajata in serviciul mostenitoarei Hideko, care traieste o viata retrasa pe o proprietate luxoasa, cu unchiul ei extrem de dominant. Sookee pastreaza insa un secret: este o hoata de buzunare recrutata de un sarlatan care se da drept conte. Slujnica il ajuta sa o seduca pe frumoasa mostenitoare si totul merge conform planului pana la un punct, cand intre cele doua femei se leaga o relatie plina de erotism.

Organizatorii evenimentului, cei de la Asociatia Culturala Sarang Hanguk si Asociatia Macondo promit spectatorilor un eveniment de neuitat. Pentru detalii despre bilete accesati site-ul cinematografului Movieplex Plaza Romania: www.movieplex.ro

Ca vrei suspans sau iubire,
Ca vrei sa iesi seara si sa te simti bine,
The Handmaiden e pentru tine,
Asa ca... nu te abtine.

Parteneri: Vice, Men`s Health, Evenimentul Zilei, EVZMonden.ro, Cinemagia, Ziarulmetropolis.ro, psihoo.ro, Cafegradiva.ro, Filme-Carti.ro, @FILM, Movienews.ro,Orasul Meu, Asociatia Culturala Sarang Hanguk


Asociatia Culturala Macondo


Infiintata in 2007, Asociatia Culturala Macondo detine o experienta considerabila in dezvoltarea de proiecte in domeniul cultural, cu precadere in cel cinematografic.

Ca distribuitor de filme, Asociaţia a adus in Romania filme independente de succes pe plan internaţional precum Winter Sleep (de Nuri Bilge Ceylan), Heli (de Amat Escalante) Hannah Arendt (de Margarethe von Trotta), Incendii (regia Denis Villeneuve) şi altele.

Asociatia Culturala Macondo - site oficial

Contact:
Anca Truta
0725925313
asociatia.macondo@gmail.com


Asociatia Culturala Sarang Hanguk


Suntem o echipa formata din oameni dedicati acestei pasiuni pentru care Coreea a devenit o stare de spirit si un mod de viata. Suntem ceea ce iubim. O pasiune comuna ne-a adus impreuna, cu trei ani in urma si ne-a tinut laolalta pana in prezent. Aceeasi pasiune ne-a determinat sa aparem in fata fanilor Coreei pentru ca impreuna sa promovam una dintre cele frumoase, mai vibrante si mai artistice culturi din lume – cultura coreeana. Cum ne-a cucerit pe fiecare dintre noi ”Tara Diminetilor Linistite" este o poveste de suflet, pe care o spunem de cate ori avem ocazia cu mult drag, bucurie si entuziasm. Fie ca a fost vorba despre limba coreeana, muzica, dansul, filmele coreene, obiceiurile si traditiile pastrate de secolele sau de armonia perfecta dintre traditional si modern, Coreea ne-a cucerit total din prima clipa in care am intrat in contact cu ea. 

Mai multe detalii pe: www.saranghanguk.ro

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

Atentie, se interpreteaza!