Ultima ora

Viata lumii

Stiri

Evenimente

Cauta in revista

Stefano Bolognini, presedintele Asociatiei Internationale de Psihanaliza, adreseaza mesajul de Anul Noustefano bolognini bologna psihanaliza ipa

Urmariti mai jos traditionalul mesaj de Anul Nou al psihanalistului Stefano Bolognini, presedintele Asociatiei Internationale de Psihanaliza - IPA, prin care informeaza comunitatea psihanalitica din intreaga lume despre planurile, intentiile, cercetarile si realizarile inaltului for profesional pe care il conduce, precum si ale comunitatii psihanalitice in ansamblu. 

Cititi si Asociatia Internationala de Psihanaliza - o istorie


Asa cum psihanalistul Stefano Bolognini spune inca in debutul cuvantului sau, acest mesaj de Anul Nou este ultimul pentru el in calitate de presedinte al Asociatiei Internationale de Psihanaliza - IPA.

Psihanaliza, Sigmund Freud, freudismul si psihanalistii

Inregistrarea a fost realizata in camera de consultatii din Bologna a psihanalistului si a fost publicata la 3 ianuarie.

psihanalistul stefano bolognini bologna ipa anul nou

Cititi si Mesajul de Anul Nou al psihanalistului Stefano Bolognini, presedintele Asociatiei Internationale de Psihanaliza - din 2016

Cititi si interviul cu Stefano Bolognini: Psihanaliza, o stiinta cu statut special

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

Comentaţi la obiect, arătându-le preopinenţilor curtoazie şi respect. Nu sunt publicate comentariile injurioase, calomnioase şi de trolling. Ironia e admisă ca spirit, nu ca gratuitate. Semnătura e utilă şi un semn apreciat de politeţe.

Atentie, se interpreteaza!