Ultima ora

Viata lumii

Stiri

Evenimente

Cauta in revista

Sunt un orb: Horatiu Malaele in recital extraordinar la Happy Cinemasunt un orb horatiu malaele happy cinema

Sunt un orb: Horatiu Malaele in recital extraordinar la Happy Cinema


Un extraordinar one-man-show cu Horatiu Malaele va avea loc joi, 2 martie de la ora 20:00, la HAPPYCINEMA® Bucuresti din Liberty Center Mall.

Spectacolul de gala Sunt un orb imbina cu talent sarmul, inteligenta si umorul. Convins ca rasul va mantui lumea, artistul isi provoaca mucalit si sincer spectatorii, intr-un recital de neegalat.
Spectacolul Sunt un orb cuprinde cateva poezii de mare calitate, dar si proza scurta. Sunt mai multe elemente care formeaza acest spectacol, in care este vorba despre mine, dar este vorba si despre dumneavoastra,
spune Horatiu Malaele. Nu lipsesc nici momentele de improvizatie, pline de umor, cele care fac, de obicei, deliciul reprezentatiilor sale.

Biletele costa 39 lei, categoria B si 49 de lei categoria A si pot fi achizitionate la casele de bilete ale cinematografului si online pe Cinemagia.


Despre Horatiu Malaele


Horatiu-Valentin Malaele este actor, regizor, grafician, caricaturist si scriitor. A absolvit Liceul "Tudor Vladimirescu" din Targu Jiu, iar in 1975, desi initial dorea sa faca Arte Plastice, a absolvit Institutul de Arta Teatrala si Cinematografica "I. L. Caragiale", la clasa profesorului Octavian Cotescu. A fost repartizat la Piatra Neamt, la Teatrul National, unde a interpretat mai multe roluri in piese precum Tinerete fara batranete de Eduard Covalli, Sluga la doi stapani de Carlo Goldoni si altele.

A ajuns apoi la Bucuresti, unde a jucat pe scenele celor mai mari teatre: Notarra, Odeon, Teatrul National, Bulandra. Incepand cu anul 1982, dupa ce facuse regie de film, a debutat ca regizor de teatru.

Artist complet, a avut in clasa a doisprezecea, la Casa de Cultura din Targu Jiu, prima sa expozitie de desene; de-a lungul timpului a adunat peste 30 de expozitii pe care le-a si publicat in cartea autobiografica Horatiu despre Malaele.

Mai multe informatii: www.happycinema.ro | 0775.569.976

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

Comentaţi la obiect, arătându-le preopinenţilor curtoazie şi respect. Nu sunt publicate comentariile injurioase, calomnioase şi de trolling. Ironia e admisă ca spirit, nu ca gratuitate. Semnătura e utilă şi un semn apreciat de politeţe.

Atentie, se interpreteaza!