Ultima ora

Viata lumii

Stiri

Evenimente

Cauta in revista

Pianul cu poeme. Muzica si poezie de dragoste la Happy Cinema Bucurestipianul cu poeme happy cinema daniela nane ioana maria lupascu

La 25 martie, ora 17:00, la Happy Cinema Bucuresti, actrita Daniela Nane si pianista Ioana Maria Lupascu vor sustine recitalul Pianul cu poeme.

Este un spectacol recital de muzica si poezie de dragoste, pus în scena si reprezentat de zeci de ori în tara si în strainatate, pe scene importante ale teatrelor si filarmonicilor, inclusiv la Ateneul Roman. Publicul reactioneaza spectaculos peste tot, rasplatind protagonistele cu lacrimi de emotie si de bucurie în ochi la final, la aplauze, pentru ca recitalul este cladit inteligent si interpretat cu emotie si virtuozitate, astfel încat sa declanseze catharsisul.

Pianul conduce publicul pe note muzicale semnate de mari compozitori, cum ar fi Rachmaninov, Chopin, Piazzolla, Satie, Massenet sau încanta cu prelucrari folclorice inedite. Poezia porneste de la dragostea adolescentina, trecand prin diferitele ipostaze ale iubirii, pana la regasirea sufleteasca în deplina iubire neconditionata. Recitalul ridica energia piesa dupa piesa, construind din momente impetuoase si impresionante prin sensibilitate sau forta.

Recitalul va avea loc la HAPPYCINEMA® Bucuresti, în incinta Liberty Center, la 10 minute de Piata Unirii pe soseaua Progresului 151-171, Sector 5.

pianul cu poeme happy cinema daniela nane ioana maria lupascu

Mai multe informatii: www.happycinema.ro

Biletele se pot achizitiona de la cinema, sau prin Cinemagia si iabilet.ro

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

Comentaţi la obiect, arătându-le preopinenţilor curtoazie şi respect. Nu sunt publicate comentariile injurioase, calomnioase şi de trolling. Ironia e admisă ca spirit, nu ca gratuitate. Semnătura e utilă şi un semn apreciat de politeţe.

Atentie, se interpreteaza!