Ultima ora

Viata lumii

Ştiri

Cauta in revista

Formare in Gestalt psihoterapie integrativaformare in gestalt psihoterapie integrativa

Formare profesionala de baza / complementara in psihoterapie


Metoda Gestalt terapie integrativa


Avizata profesional de catre Colegiul Psihologilor din RomaniaCine poate participa la formare?


Conform legii psihologului
competenta in specialitatea psihoterapie poate fi dobandita (pe langa absolventii facultatii de psihologie – n. n.) si de absolventi ai facultatilor de medicina generala (medicii psihiatri), asistenta sociala, filosofie, pedagogie, teologie, cu conditia completarii studiilor universitare cu un pachet de discipline de specialitate stabilit prin hotarare a Comitetului director, precum si formarii complementare potrivit cerintelor prevazute de prezentele norme.


De cand se poate incepe activitatea de psihoterapeut in aceasta formare?


Conform reglementarilor in vigoare, dupa absolvirea celui de-al treilea an de formare puteti incepe sa practicati, in supervizare, dupa ce v-ati inscris in Colegiul Pshologilor din Romania - CoPsi, care este autoritatea care elibereaza certificatul de libera practica in supervizare, pe baza recomandarii si certificatului emis de asociatia formatoare.

Dupa absolvirea celui de-al patrulea an de formare si a orelor necesare de supervizare si autocunoastere si dezvoltare personala puteti incepe sa practicati ca autonom, dupa ce v-ati inscris in Colegiul Pshologilor, care este autoritatea care elibereaza certificatul de libera practica autonoma, pe baza recomandarii si certificatului emis de asociatia formatoare.

gestalt terapie integrativa formare diploma de psihoterapeut acreditare copsi

Procedura de inscriere


Pentru a va inscrie pentru preselectie, va rugam sa trimiteti pana la data de 20 noiembrie 2017 urmatoarele documente, prin e-mail, la formare@igb.ro:
 • o scrisoare de intentie in care sa mentionati motivele pentru care doriti sa urmati aceasta formare in psihoterapie;
 • un CV (cu date de contact).
 • copie după diplome, certificate si atestate ale formarilor efectuate (unde este cazul).

Ulterior preselectiei, veti fi chemat la un interviu final, fata in fata sau pe Skype (pentru cei care nu sunt din Bucuresti).

Adresa va fi anuntata candidatilor selectati pentru a intra in formarea de Gestalt terapie integrativa.
 • Programul formativ de baza/complementar in psihoterapie, metoda Gestalt terapie integrativa il gasiti dand click AICI.
 • Echipa de formatori si supervizori a programului formativ de baza/complementar in psihoterapie, metoda Gestalt terapie integrativa o gasiti AICI.
 • Calendarul cu datele exacte ale seminariilor pentru primii 2 ani de formare (2018-2019) il gasiti AICI.
 • Costurile aferente programului formativ de baza/complementar in psihoterapie, metoda Gestalt terapie integrativa le gasiti AICI.
 • Intrebarile si raspunsurile frecvente le gasiti AICI.
 • Procedura de inscriere in programul formativ de baza/complementar in psihoterapie, metoda Gestalt terapie integrativa o gasiti AICI.

Formarea are loc in Bucuresti in unul din urmatoarele sedii:
 • in zilele de weekend in zona Hala Traian;
 • in cazul seminariilor care au zile prevazute in timpul saptamanii, in zona Piata Romana.

Pagina cursului pe Psihoo: https://psihoo.ro/evenimente/curs-de-formare-in-gestalt-terapie-integrativa/

4 comentarii

 1. Imi puteti spune va rog cati ani dureaza formare a in metoda Gestalt terapie integrativa? E aceeasi perioafa pentru formarea de baza si formarea complementara? Multumesc ! AG

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Cred ca puteti afla informatia despre formarea in Gestalt terapie integrativa, cel putin in parte, si in cuprinsul acestui articol. Il vom ruga pe dl Mihai Albu, in orice caz, sa va detalieze aici.

   Ștergere
 2. Buna ziua

  Numarul de ani este acelasi, etichetele de formare de baza si formare complementara au fost folosite de catre Copsi pentru acelasi lucru. Complementar: formarea este complementara formarii universitare. De baza, adica bazele formarii intr-o metoda psihoterapeutica. Toate detaliile le gasiti in anunt si pe site-ul IGB. Cele bune!

  RăspundețiȘtergere
 3. Completare: formarea dureaza 4 ani, iar dupa anul 3, daca indepliniti criteriile formatorilor din Austria, primiti drept de practica in supervizare. Trecerea la nivel de autonom se face dupa absolvirea anului 4 si evaluarea echipei din Asutria. Toate detaliile le gasiti pe site-ul IGB, www.igb.ro

  RăspundețiȘtergere

Comentaţi la obiect, arătându-le preopinenţilor curtoazie şi respect. Nu sunt publicate comentariile injurioase, calomnioase şi de trolling. Ironia e admisă ca spirit, nu ca gratuitate. Semnătura e utilă şi un semn apreciat de politeţe.

Atentie, se interpreteaza!