Ultima ora

Viata lumii

Stiri

Evenimente

Cauta in revista

Psihanalistul Vera Sandor despre nevoile emotionale ale copiilorpsihanalist vera sandor psihanaliza copilului

Ce nevoi au copiii in primii ani de viata?

Despre importanta laptelui de mama, a nevoilor emotionale ale copilului, a limitelor si a libertatii pentru copii, despre exprimarea emotiilor si comunicare, despre a suferi de singuratate la varsta copilariei si multe alte probleme au fost intrebati mai multi specialisti, printre care si psihanalistul si psihologul clinician Vera Sandor.


Ce inseamna a te "sacrifica" atunci cand esti mama?

Imi amintesc o tanara care voia sa aibă copii, dar ezita, pentru ca era fiica unica si mama ei i-a spus ca o mama trebuie sa renunte la tot si sa sacrifice tot in momentul in care are un copil. Acesta este un ideal nebun. Un copil nu poate fi fericit cu o mama care il impovareaza cu asemenea datorie, 
spune psihanalistul Vera Sandor.

Se pot implini parintii in viata prin copii? Pot realiza copiii idealul parintilor?

Iata ce crede Vera Sandor:
Sunt parinti care in copiii lor se vad pe ei insisi, dar copiii nu sunt niste clone ale parintilor, sunt niste fiinte complet separate, complet diferite de parintii lor.

Vedeti si Vera Sandor despre importanta copilariei

Sursa: digi24.ro

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

Comentaţi la obiect, arătându-le preopinenţilor curtoazie şi respect. Nu sunt publicate comentariile injurioase, calomnioase şi de trolling. Ironia e admisă ca spirit, nu ca gratuitate. Semnătura e utilă şi un semn apreciat de politeţe.

Atentie, se interpreteaza!