Ultima ora

Viata lumii

Stiri

Evenimente

Cauta in revista

Adevarul despre sexualitatea umana, dezvaluit de Googlesexualitate umana, sex, relatii sexuale, sexualitate masculina, sexualitate feminina

Google, acest urias depozitar al celor mai intime chestionari, aduce la lumina aspecte controversate privind sexualitatea umana. In timp ce perceptia generala este ca societatea de astazi experimenteaza o libertate sexuala completa, Google arata ca tendinta generala este catre o scadere accentuata a activitatii sexuale. Cautarile pe Google despre "casatoria lipsita de iubire" sau "casatoria nefericita" sunt printre cele mai comune probleme carora oamenii incearca sa le gaseasca raspuns cu ajutorul internetului.


Lipsa vietii sexuale in relatia de cuplu si sentimentele de insecuritate legate de propriul corp, printre cele mai numeroase cautari pe Google


Despre statisticile privind viata sexuala a utilizatorilor care folosesc motorul de cautare Google vorbeste Seth Stephens-Davidowitz in filmul de mai jos. De pilda, prima nemultumire a partenerilor, fie ca este vorba despre sotii, soti, iubiti sau iubite este cea referitoare la faptul ca partenerul de cuplu refuza sa faca sex cu ei. A doua este legata de faptul ca "partenerul nu imi va raspunde la mesaje." Foarte interesant, exista de doua ori mai multe nemultumiri legate de faptul ca partenerul nu intretine relatii sexuale cu partenera lui decat cele privind refuzul partenerei de a face sex cu partenerul de cuplu. O statistica ce infirma prejudecata ca barbatii sunt cei care isi doresc sex tot timpul si femeile sunt cele care se lasa mai greu convinse in acest sens.

Cititi si De ce e sexualitatea noastra "nebuna" si ce putem sa facem cu ea (1) 

Un alt aspect care l-a interesat pe Stephens-Davidowitz privind statisticile Google este cel legat de perceptia asupra propriului corp, mai exact de sentimentele de insecuritate legate de propriul corp. Barbatii sunt mai preocupati de zona genitala, cautand pe Google aspecte legate de marimea penisului. Pe de alta parte, statisticile arata ca femeile nu sunt preocupate de marimea penisului partenerului lor: pentru fiecare 170 de cautari pe care le fac barbatii despre penis, exista doar o cautare pe Google a unei femei legata de penisul partenerului. Barbatii sunt interesati sa afle de pe Google cum sa-si imbunatateasca performanta sexuala, cum sa nu ajunga la ejaculare precoce si cauta metode de crestere a duratei actului sexual. Dimpotriva, femeile sunt interesate sa afle de pe motorul de cautare cum pot scurta durata actului sexual.

Femeile experimenteaza, asemenea barbatilor, sentimente de nesiguranta privind propriul corp. Sapte milioane de femei cauta pe Google anual informatii despre implanturile mamare. Totusi, intr-un an, doar aproximativ 300 000 de femei ajung sa-si mareasca efectiv sanii. O alta preocupare a femeilor este cea legata de mirosul genitalelor lor.

Cititi si Educatia sexuala ii starneste pe elevi - un mit! Sursa: bigthink.com

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

Comentaţi la obiect, arătându-le preopinenţilor curtoazie şi respect. Nu sunt publicate comentariile injurioase, calomnioase şi de trolling. Ironia e admisă ca spirit, nu ca gratuitate. Semnătura e utilă şi un semn apreciat de politeţe.

Atentie, se interpreteaza!