Ultima ora

Viata lumii

Stiri

Evenimente

Cauta in revista

"Antisocial", ironia singuratatii in retelele socialeDesignerul americam Mike Campau a creat un proiect foarte interesant care exploreaza amploarea pe care au luat-o retelele sociale precum Instagram, Facebook, Twitter, Linkedin sau Snapchat. Proiectul este o reflectie despre singuratate si despre postarile solitare ale utilizatorilor pierdute intr-un ocean de informatie, dar si despre primele semne de declin ale acestor faimoase retele sociale.

antisocial retele socializare facebook instagram snapchat
Cititi si Dependenta de Facebook se pedepseste

Campau sugereaza ca
Social Media incepe sa intalneasca niste obstacole si pe buna dreptate se intampla asta. Fiecare platforma are problemele ei, dar cumulate au un impact foarte mare, pozitiv sau negativ. asupra societatii noastre ca intreg. Fiecare imagine arata o parcare goala care simbolizeaza postarile noastre izolate, dar care, in acelasi timp, este un loc foarte vizibil.
antisocial retele socializare facebook instagram snapchat 1

Cititi si Trollingul: sadism si sociopatie in mediul online

antisocial retele socializare facebook instagram snapchat 2

antisocial retele socializare facebook instagram snapchat 3

antisocial retele socializare facebook instagram snapchat 4

antisocial retele socializare facebook instagram snapchat 5

Sursa: designyoutrust.com

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

Comentaţi la obiect, arătându-le preopinenţilor curtoazie şi respect. Nu sunt publicate comentariile injurioase, calomnioase şi de trolling. Ironia e admisă ca spirit, nu ca gratuitate. Semnătura e utilă şi un semn apreciat de politeţe.

Atentie, se interpreteaza!