Ultima ora

Viata lumii

Stiri

Evenimente

Cauta in revista

Curs de formare de baza in psihoterapie psihanalitica si in consiliere psihodinamicaCurs de formare de baza in psihoterapie psihanalitica si in consiliere psihodinamica


Asociatia de Consiliere si Psihoterapie Psihanalitica din Bucuresti ACPPB anunta deschiderea inscrierilor pentru un nou curs de formare de baza in psihoterapie psihanalitica si in consiliere psihodinamica.

Cursul de formare de baza in psihoterapie psihanalitica si in consiliere psihodinamica este acreditat de catre Colegiul Psihologilor din Romania si se va derula incepand cu luna septembrie 2018. Pentru un numar limitat de cursanti din provincie exista posibilitatea de urmarire online (pe Skype) a cursului de formare de baza in psihoterapie psihanalitica si in consiliere psihodinamica. De asemenea, psihoterapia personala (didactica) se va putea realiza pe Skype.

Curs de formare de baza in psihoterapie psihanalitica si in consiliere psihodinamica


Curs de formare de baza in psihoterapie psihanalitica si in consiliere psihodinamica - Inscriere, formatori, atestare, descriere


Inscrierile se fac in perioada 15 aprilie 2018 – 20 iulie 2018.

Cererea de inscriere la curs de formare de baza in psihoterapie psihanalitica si in consiliere psihodinamica se va face prin email la adresa asociatiadeconsiliere@gmail.com.

Formatorii ACPPB sunt psihologi, psihoterapeuti principali acreditati de catre Colegiul Psihologilor din Romania, cu specializare in tari ale Europei de Vest. Gasiti prezentarea acestora la sectiunea “Formatori ACPPB” aici: http://www.acppb.ro/lista-membrilor-acppb.html.

psihoterapie psihanalitica si consiliere cursuri acreditate

Cursul de formare de baza in psihoterapie psihanalitica si in consiliere psihodinamica este destinat obtinerii atestarii de psihoterapeut sub supervizare emise de catre Colegiul Psihologilor din Romania.

Descrierea completa a Cursului de formare de baza in psihoterapie psihanalitica si in consiliere psihodinamica: http://www.acppb.ro/formare.html

formare in consiliere psihologica si psihodinamica


De ce sa alegeti un curs de formare de baza in psihoterapie psihanalitica si in consiliere psihodinamica organizat de Asociatia de Consiliere si Psihoterapie Psihanalitica din Bucuresti ACPPB?


  • Asociatia de Consiliere si Psihoterapie Psihanalitica din Bucuresti ACPPB are deja o bogata experienta de formare. Incepand cu anul 2005, programele ACPPB de formare profesionala au inclus peste 400 de persoane.
  • Echipa de formatori a ACPPB cuprinde psihologi principali / formatori / supervizori, cu formare teoretica si clinica postuniversitara in psihanaliza, psihoterapie si psihopatologie – la nivel de master si doctorat – realizata in Romania si in Franta. Formatorii ACPPB contribuie cu bogata lor experienta la procesul de transmitere a competentelor teoretice si clinice.
  • Asociatia de Consiliere si Psihoterapie Psihanalitica din Bucuresti ACPPB este o asociatie acreditata de Colegiul Psihologilor din Romania pentru formarea de baza si continua, cu orientare psihodinamica, atat a psihoterapeutilor, cat si a consilierilor in psihologie. Aceasta asigura candidatilor certitudinea ca vor putea lucra autorizat dupa incheierea formarii profesionale in cadrul ACPPB.
  • Metodele de formare – moderne, interactive – imbina rigoarea si supletea: prezentarea de materiale video (peste 50 de ore de materiale video traduse in limba romana), discutii de caz, dezbateri teoretice, lucru in grupuri mici, joc de rol, supervizare, precum si o bibliografie bogata pusa la dispozitia cursantilor (in limbile romana, engleza, franceza) pornind de la scrierile celor mai importanti autori europeni si americani.
  • Seriozitatea echipei de formatori, interesul pentru dezvoltarea personala a candidatilor, supervizarea de buna calitate a activitatii lor profesionale, consultanta adresata candidatilor pe intreaga durata a procesului de formare profesionala.
  • O atmosfera de lucru colegiala, bazata pe respectul adresat cursantilor, pe incurajarea participarii active la procesul de formare, pe crearea unui mediu favorabil dezvoltarii profesionale a candidatilor si membrilor ACPPB.
  • Posibilitatea realizarii unei practici profesionale conform standardelor nationale si internationale ale psihoterapiei psihanalitice și consilierii psihodinamice (in spitale de psihiatrie, institutii de protectia copilului si familiei).
  • Asociatia de Consiliere si Psihoterapie Psihanalitica din Bucuresti ACPPB este membru plin (full membership) al Federatiei Europene de Psihoterapie Psihanalitica


Asociatia de Consiliere si Psihoterapie Psihanalitica din Bucuresti ACPPB


asociatia de consiliere si psihoterapie psihanalitica din bucuresti acppb
Asociatia de Consiliere si Psihoterapie Psihanalitica din Bucuresti ACPPB este o asociatie profesionala infiintata in anul 2005 care este formata din 90 de membri si 60 de candidati (in psihoterapie, consiliere, group-analysis si psihologie clinica). ACPPB este o asociatie acreditata de catre Colegiul Psihologilor din Romania pentru a realiza formarea de baza a psihologilor clinicieni a psihoterapeutilor cu orientare psihanalitica, precum si a psihologilor in consiliere psihologica (cu orientare psihodinamica).

asociatia de consiliere si psihoterapie psihanalitica din bucuresti acppb


Informatii suplimentare

Pentru informatii suplimentare despre Curs de formare de baza in psihoterapie psihanalitica si in consiliere psihodinamica: Corneliu Irimia, presedinte ACPPB, doctor in psihopatologie al Universitatii Paris 7 „Denis Diderot”, e-mail: asociatiadeconsiliere@gmail.com


Pagina Curs de formare de baza in psihoterapie psihanalitica si in consiliere psihodinamica pe Psihoo: https://psihoo.ro/evenimente/curs-de-formare-in-psihoterapie-psihanalitica-si-consiliere-psihodinamica/

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

Comentaţi la obiect, arătându-le preopinenţilor curtoazie şi respect. Nu sunt publicate comentariile injurioase, calomnioase şi de trolling. Ironia e admisă ca spirit, nu ca gratuitate. Semnătura e utilă şi un semn apreciat de politeţe.

Atentie, se interpreteaza!