Ultima ora

Viata lumii

Stiri

Evenimente

Cauta in revista

Cafe Gradiva, revista psi, va tine informati in continuareDragi cititori si abonati,

Incepand cu data de 25 mai 2018 intra in vigoare Regulamentul General privind Protectia Datelor (RGPD).

Astfel suntem legal autorizati sa utilizam datele dv. doar cu consimtamantul dv.

cafe gradiva newsletter psihanaliza psihoterapie cafegradiva.ro

Prin acest mesaj va incredintam ca sunteti protejati si ca intelegem importanta confidentialitatii datelor dv.

cafe gradiva psihanaliza
Daca doriti sa primiti in continuare informatii de la Cafe Gradiva, atunci nu este necesar sa intreprindeti ceva. Astfel, ne autorizati sa va tinem la curent in continuare despre articolele si activitatile noastre. Datele dv. vor fi folosite numai pentru a va tine la curent prin newsletters periodice pe care vi le vom trimite prin email si nu vor fi comunicate catre terte parti.

In cazul in care doriti sa va dezabonati de la newsletter-ul nostru, o puteti face urmand linkul de dezabonare de la sfarsitul newsletter-ului nostru.

Va informam cu aceasta ocazie ca, daca nu v-ati abonat deja la newsletter-ul Evenimente PSI - Psihoo prin care va puteti tine la curent cu calendarul evenimentelor psi din Romania - evenimente de psihologie si psihologie clinica, consiliere psihologica, psihoterapie, psihanaliza, psihiatrie, logopedie, programare neurolingvistica NLP, training, coaching, mentoring, psihopedagogie, asistenta maternala, asistenta sociala, sexologie, resurse umane, dezvoltare personala s.a. - va puteti abona aici.

cafe gradiva newsletter psihanaliza psihoterapia freud divan

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

Comentaţi la obiect, arătându-le preopinenţilor curtoazie şi respect. Nu sunt publicate comentariile injurioase, calomnioase şi de trolling. Ironia e admisă ca spirit, nu ca gratuitate. Semnătura e utilă şi un semn apreciat de politeţe.

Atentie, se interpreteaza!