Ultima ora

Viata lumii

Stiri

Evenimente

Cauta in revista

Precizari importante despre evenimentele si activitatile psi: informare, promovarecafe gradiva psihoo psihoterapie psihanaliza psihiatrie psihologie evenimente psi

Dragi cititori, dragi abonati,

Dupa cum ati observat, in ultimii ani am mutat activitatea de informare despre evenimentele psi de pe site-ul Centrala PSI pe reteaua de socializare Psihoo - Reteaua psi.

In ceea ce priveste portalul Centrala PSI, site-ul nu va mai fi sustinut in continuare.

Dar va puteti tine informati si pe mai departe...


Informati-va la zi despre evenimentele psi!


Va reamintim ca, daca nu v-ati abonat deja la newsletter-ul Evenimente PSI - Psihoo pentru a afla calendarul evenimentelor psi din Romania si Republica Moldova - evenimente de psihologie si psihologie clinica, consiliere psihologica, psihoterapie, psihanaliza, psihiatrie, logopedie, programare neurolingvistica NLP, training, coaching, mentoring, psihopedagogie, asistenta maternala, asistenta sociala, sexologie, resurse umane, dezvoltare personala s.a.,

atunci va puteti abona aici.


Promovati-va propriile evenimente psi!


psihoo cafe gradiva evenimente psihoterapie psihologie psihanaliza psihiatrie
Tot prin sectiunea si newsletter-ul Evenimente PSI - Psihoo puteti sa publicati si sa va promovati propriile evenimente psi.

Organizati un curs de formare, un atelier sau un workshop, un congres, o conferinta, un seminar de dezvoltare personala sau o tabara de vara? Publicati si promovati vizibil, gratuit, evenimentele la Psihoo - Reteaua psi din Romania. Trebuie doar sa va logati in contul dv. (sau sa va creati in prealabil un cont, daca inca nu aveti unul) si sa accesati, din profilul dv., sectiunea Evenimente --->>> Evenimentele mele --->>> Adauga. Veti afla optiuni pentru
  • localizarea evenimentului pe harta interactiva,     
  • inserarea de afise si fotografii,     
  • publicarea multipla in cazul in care este vorba despre un eveniment repetitiv,     
  • rezervarea online de locuri (platite sau gratuite) la eveniment.   

Evenimentul va fi publicat in sectiunea de Evenimente si va fi vizibil nu doar membrilor si vizitatorilor Psihoo, dar si pe Google si pe alte motoare de cautare online. Si, desigur, va fi publicat in newsletter-ul Evenimente PSI - Psihoo.

Evenimentul dv., astfel publicat la sectiunea Evenimente PSI - Psihoo, va fi republicat totodata, ca link, in revista psi online Cafe Gradiva, la sectiunea Psihoo-Evenimente, devenind vizibil in toate paginile revistei Cafe Gradiva.


Promovati-va evenimentele psi la Cafe Gradiva!


Va puteti promova evenimentele, in moduri foarte eficiente si avantajoase, beneficiind de consiliere, asistenta, ajutor si promotii, si in revista Cafe Gradiva.

Solicitati aici o oferta!

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

Comentaţi la obiect, arătându-le preopinenţilor curtoazie şi respect. Nu sunt publicate comentariile injurioase, calomnioase şi de trolling. Ironia e admisă ca spirit, nu ca gratuitate. Semnătura e utilă şi un semn apreciat de politeţe.

Atentie, se interpreteaza!