Ultima ora

Viata lumii

Ştiri

Cauta in revista

Cafe GradivaCafe Gradiva este o publicaţie online de psihologie, psihanaliză aplicată şi psihoterapie, realizată din necesitatea informării în aceste domenii, a creării unei comunităţi de discuţii şi de cultură psihanalitică şi psihoterapeutică, a deprinderii unui mod specific, analitic de gândire şi, nu în ultimul rând, a cultivării observaţiei şi atenţiei pentru psihismul uman şi suferinţa psihică.

În acest context, Cafe Gradiva reprezintă o extensie editorială online a şedinţelor publice de interpretare psihanalitică desfăşurate încă de mulţi ani de Asociaţia Interdisciplinară de Psihanaliză Aplicată (AIPsA).

În această tradiţie şi folosind avantajele mediului online, Cafe Gradiva este un spaţiu liber al (inter)subiectivităţii, al comunicării şi al schimbului de idei.

Îi invităm prin urmare pe cititorii noştri să comenteze articolele, ideile şi întâmplările din acest spaţiu!

Ne puteţi trimite totodată articole de şi despre psihanaliză şi psihoterapie - teoretice, clinice sau cu experienţe şi impresii personale - în vederea publicării.

* * *

Cafe Gradiva a luat fiinţă la 11 ianuarie 2007, ca blog de nişă, care prin diversificarea informaţiei, a articolelor şi a intereselor, precum şi ca urmare a creşterii constante a audienţei, a dobândit la 1 septembrie 2010 structura şi specificul unei reviste online.


Cauti un psihoterapeut in Bucuresti? Iata recomandarile noastre

2 comentarii

  1. Bună ziua,

    Vă invit să susțineți proiectul companion.wiki oferind șansa unor tineri studenți la psihologie ca viitori parteneri ai acestui proiect să publice materiale noi in pagina web cafegradiva.ro!

    Mulțumesc,
    Alin Ștefan Stan

    RăspundețiȘtergere

Comentaţi la obiect, arătându-le preopinenţilor curtoazie şi respect. Nu sunt publicate comentariile injurioase, calomnioase şi de trolling. Ironia e admisă ca spirit, nu ca gratuitate. Semnătura e utilă şi un semn apreciat de politeţe.

Atentie, se interpreteaza!