Ultima ora

Viata lumii

Stiri

Evenimente

Cauta in revista

Cafe Gradiva


Cafe Gradiva este o publicaţie de psihologie, psihanaliză aplicată şi psihoterapie, apărută din necesitatea informării în aceste domenii, a creării unei comunităţi de discuţii şi de cultură psihanalitică şi psihoterapeutică, a deprinderii unui mod specific, analitic de gândire şi, nu în ultimul rând, a cultivării observaţiei şi atenţiei pentru psihismul uman şi suferinţa psihică.

În acest context, Cafe Gradiva reprezintă o prelungire online, ca periodic, a şedinţelor publice de interpretare psihanalitică desfăşurate încă de mulţi ani de Asociaţia Interdisciplinară de Psihanaliză Aplicată (AIPsA).

În această tradiţie şi folosind avantajele mediului online, Cafe Gradiva este un spaţiu liber al (inter)subiectivităţii, al comunicării şi al schimbului de idei.

Îi invităm prin urmare pe cititorii noştri să comenteze articolele, ideile şi întâmplările din acest spaţiu!

Ne puteţi trimite totodată articole de şi despre psihanaliză şi psihoterapie - teoretice, clinice sau cu experienţe şi impresii personale - în vederea publicării.

* * *

Cafe Gradiva a luat fiinţă la 11 ianuarie 2007, ca blog de nişă, care prin diversificarea informaţiei, a articolelor şi a intereselor, precum şi ca urmare a creşterii constante a audienţei, a dobândit la 1 septembrie 2010 structura şi specificul unei reviste online.

* * *

Redacţie

Dorin-Liviu Bîtfoi - editor coordonator

Cauti un psihoterapeut in Bucuresti? Iata recomandarile noastre

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

...si semnati-va cu nume sau pseudonim

Atentie, se interpreteaza!